Táborok

A klasszikus lovastáborok programjai mellett,  idén komolyabb hangsúlyt fektetünk az egyéb témákban való elmerülésre. Táboraink mind a fiúk, mind a lányok számára nyitva állnak.  Táboraink végén egy bemutatóval kedveskedünk a szülőknek, melyen egy kis betekintést nyerhetnek az egész heti munkánkba. A  nyári időjárás, hőség, stb miatt, a programokat nem fix időbeosztással tartjuk, mert ha nagy a hőség, akkor ideálisabb későbbi időpontban tartani a szabadtéri foglalkozásokat. Így a bentlakásos változattal nagyobb előnyben vannak a gyerekek.

A lovaglás időtartama a gyermek tudásszintjétől és terhelhetőségétől függően változhat!

Kézműves tábor: Többfajta kézműves technikával ismerkedünk, megspékelve egy kis lovas művészettörténettel.A napi elengedhetetlen lovas foglalkozások mellett gyönyörű művek készülnek. Használati-, és dísztárgyak, egyaránt. A tábor zárónapján az alkotásokból, egy kis kiállítást rendezünk.

Fiús kaland: Minden ami vagány, minden ami fiús, minden ami kaland.  Fafaragás, bunkerépítés, tábortűz, vívás.... Saját bicskát hozz magaddal! Természetesen a lovaglás, a lovak körüli teendők megismerése sem marad el.

Edzőtábor: A tábor végi vizsgára való felkészülés az elsődleges célunk, illetve a versenyeken, háziversenyeken résztvevők  intenzív  tréningezése, de aki egy kemény munkával teli hetet szeretne magának, azt is szeretettel várjuk. Megfelelő lovastudás az alapfeltétel!  Ezzel a héttel kapcsolatban mindenképp személyes megbeszélés szükséges!

Csak csajok: Nagybetűs nőnek lenni a mai világban elég nehéz, de mi megpróbálunk ebben segíteni. Sminkelés, divat, tánc, viselkedés, és a világban ránk leselkedő veszélyek és feladatok megismerése. A lovak, lovaglás nőkre gyakorolt hatása, lelkivilágunk megnyugtatása céljából is nagyon fontos, ezt is kihasználjuk a héten!  Segítségünkre lesz ebben Koós Zsuzsanna mentálhigiénés szakember és lelki terapeuta. Zsuzsiról több információt ITT>>> találtok.

 

NYÁRI IDŐPONTOK  - 2017

Június 19-21-ig (H-Sz) 4-7 éves korig

Június 26-30-ig (H-P) 7 éves kortól, kézműves

Július 3-5-ig (H-Sz) 4-7 éves korig

Július 10-14-ig (H-P) 7 éves kortól, fiús kaland

Július 17-21-ig (H-P) 7 éves kortól, edző tábor

Július 27-28 / 29-30 (CS-P / SZo-V) felnőtt tábor

Július 31-Augusztus 4-ig (H-P) 7 éves kortól, kézműves

Augusztus 7.  Póni Klubos Vizsga

Augusztus 8-10-ig (K-Cs) 4-7 éves korig

Augusztus 14-18-ig (H-P) 10 éves kortól, csak csajok

Augusztus 28-30-ig (H-Sz) 4-7 éves korig

 

Táborokra jelentkezés a KAPCSOLAT menüpont alatti telefonszámon, illetve e-mailben!

A táborokat minimum 6 főtől tartjuk meg.

Kérjük, hogy többfajta időjárásra felkészülve csomagoljanak a gyerekeknek, és amennyiben megoldható, úgy egy könnyű, hosszú ujjú ing, kalap legyen náluk. Fürdőruha is szükséges!

Napközis táborok kicsiknek reggel 9.00 órától délután 16.30 óráig, középhaladó, haladó és felnőtt napközis táborok reggel 8.00 órától délután 17.00 óráig tartanak. A gyerekek tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak. Bentlakásos táborok hétfőn reggel 8.00 órakor kezdődnek, és pénteken délután 17.00 óráig tartanak. Napi ötszöri étkezéssel. A programok a teljesség igénye nélkül a következők :

 • Naponta  lovaglás / fogathajtás
 • Elméleti oktatás
 • Lovak körüli gyakorlati foglalkozások
 • Íjászkodás
 • Kreatív játékok
 • Kézműves foglalkozás
 • Angol / német lovas-elméleti foglalkozás
 • Bobozás
 • Egyéb érdekes, izgalmas feladatok
 • Speciális sportfoglalkozások
 • Személyiség fejlesztő foglalkozások
 • Interaktív helytörténeti játékok
 • Kutyakiképzési alapismeretek

ÁrakNapközisBentlakásos
Napidíj6000,-7500,-
    Táborképek 2016-ból
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.