Bemutatkozás

A Wackor Tanya 2015. januárjában alakult, a Dunakanyar legszebb részén alakítottuk ki a Mindenki számára könnyen elérhető lovardát. Célunk az, hogy minél több gyermekkel, felnőttel megkedveltessük ezt a sportot, az állatokat és a velük való bánásmódot. Minél több aktív pihenésre vágyó embernek adjuk meg a lehetőséget arra, hogy kellemesen töltse szabadidejét, szabadságát. A lovaglás megismerése, az élménylovaglás megalapozza a lovakhoz való viszonyukat a későbbiekben. Korhatár nincs, felnőtteket, és gyerekeket is egyaránt fogadunk. A környékbeli Dunakanyar programok számos lehetőséget adnak a szabadidő kellemes eltöltése céljából!

Elsősorban a biztonságos, ésszerű, lónak, és lovasnak egyaránt hasznos, és kellemes időtöltést adó lovasoktatás hívei vagyunk. Az alapok elsajátítása, és begyakorlása, a személyre szabott előrehaladás, fejlődés biztosítása számunkra elsődleges kérdés, mindamellett, hogy a lovasainkat a ló jóllétére, helyes nevelésére, a ló számára kellemes “használatára” tanítjuk.

Nagy szeretettel, és a tőlünk telhető legtöbb odafigyeléssel, és szaktudással várjuk a lovagolni igazán megtanulni vágyókat!

Lovardánkba előzetes bejelentkezés alapján tudnak időpontot foglalni az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

+36204118322

wackortanya@gmail.com

wackor tanya