Sétalovaglás / Élménylovaglás

Szeretné megajándékozni egy élménnyel a szeretteit? Vagy saját maga vágyik egy felejthetetlen élményre, gyönyörű természeti környezetben? Esetleg gondolkozik, hogy elkezdené a lovaglást rendszeres sportként is űzni, de előtte ki szeretné próbálni, hogy mire is számítson? A legjobb helyen jár! Két lehetőséget is tudunk ajánlani, hogy betekintést tudjon nyerni a lovaglás, és a lovak összetett, és örömökkel teli világába!

Sétalovaglás  terepen – bárkinek ajánljuk, kezdőtől a haladóig, gyerekektől a felnőttig. Ha csak egy kis sétára vágysz lóháton – és nem tanultál még lovagolni – ez a legjobb választás. Sétalovaglást egy vagy több kísérő kíséri, aki vezeti a lovadat, vagy segítségedre van, ha bármilyen problémád, kérdésed van.

Az élménylovaglásnál szintén vezetett sétalovaglás az alap, csak  itt igény szerint néhány izgalmas tornagyakorlat, lovon végzett feladat, illetve kevés ügetés színesíti az élményt, hogy még inkább betekintést nyerhessünk a lovaglás világába. A sétalovaglás közben egy kis futószáras oktatás színesíti az élményt, így még könnyebben eldönthető, hogy a lovaglás -e az Ön sportja, vagy sem. Illetve még mélyebb betekintést nyerhetnek a lovaglás, a lovak világába.

A legkézenfekvőbb formája a lovaglás kipróbálásának, a lóval töltött idő megismerésének.  A sétalovaglás során sokat beszélgetünk a lovakról, a lovaglásról, hogy betekintést nyerhessenek ebbe a csodás világba.  Mindeközben a Dunakanyar festői szépsége biztosít hátteret.

Ha a körülmények is engedik  , úgy a Dunához, esetleg a Dunába is besétálunk, hogy még nagyobb élményt tudjunk nyújtani. Csodás fényképek készülhetnek így lóháton, háttérben a Dunával, és a csodás hegyekkel. Megörökítve a  fantasztikus élményeket.

A legkisebbeknek, illetve kezdőknek nagyon hasznos, a későbbi lovaglás-tanulást teljes mértékben megalapozza, illetve segít eldönteni, hogy a lovaglás, mint sport tetszik-e, vagy sem, illetve szeretnénk-e hosszú távon is elköteleződni eme összetett, de rendkívül fejlesztő, és kikapcsolódást nyújtó, stresszlevezető sport irányába.

Összességében, ha meg szeretné lepni szeretteit egy életre szóló élménnyel, vagy régebben lovagolt, de újra érezni szeretné a szabadság érzését lóháton, vagy teljes kikapcsolódásra, és stresszmentességre vágyik, vagy csak régóta dédelgetett álma, hogy fölüljön, egy ló hátára, akkor megtalálta , amit keresett! Jelentkezzen vagy e-mailben, vagy telefonon, hogy időpontot tudjunk egyeztetni. Várjuk Önöket nagy szeretettel! 🥰

Sétalovaglás árak:

 40 – 60 perc, 6 éves korig — 6500 Ft

40 – 60 perc, 6 éves kortól — 7000 Ft

Élménylovaglás árak:

60-80 perc, 6 éves korig- 8000 Ft

60-80 perc, 6 éves kortól – 8500 Ft